طرز تهیه بهترین پنکیک پنیری در تابه + فیلم / پخت پنکیک پنیری به روشی سریع و ساده
این پنکیک های پنیری میان وعده ای سالم و خوشمزه هستند.
به گزارش پارسینه، آماده کردن یک صبحانه یا عصرانه متفاوت و خوشمزه برای خانواده گاهی ممکن است سخت به نظر برسد؛ اما در دستور آشپزی امروز، یک روش پخت اسان و ساده پنکیک پنیری را مرحله به مرحله می بینید.
پنکیک پنیری را می توانید با انواع مربا، عسل، خامه یا به تنهایی مصرف کنید.در ابتدا ۲ عدد تخم مرغ را با کمی نمک و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید، سپس ۱۶۰ گرم آرد و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر و ۱۲۰ گرم پنیر، ترکیب کنید.
سپس مواد را به خوبی مخلوط کنید و کمی روغن در تابه بریزید. مخلوط را به شکل گرد داخل تابه ریخته و هر طرف از پنکیک ها را ۶ دقیقه سرخ کنید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک پنیری:
۲ عدد تخم مرغ
۲۰۰ میلی لیتر شیر
۱۶۰ گرم آرد
۱۲۰ گرم پنیر
کمی نمک
یک قاشق چایخوری شکر
کمی روغن
۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
ارسال نظر