دستور تهیه ماشروم برگر خانگی با گوشت چرخکرده و قارچ
برگرها طعمها و مدلهای متنوعی دارند و ترکیب آنها با مواد غذایی دیگر می تواند ساندویچ برگر جدیدی بسازد که طعم متفاوتی دارد. ماشروم برگر یکی از غذاهای محبوب علاقهمندان به فست فود است که میتوانید سریع و ساده در خانه درست کنید. دستور تهیه آن را آموزش دادهایم.
به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین ترکیب گوشت چرخکرده و قارچ میتواند یک ساندویچ برگر خوشطعم و لذیذ بسازد. دست به کار شوید و این ساندویچ خانگی را در یک ساعت آماده کنید.
نام: ماشروم برگر
آمادهسازی : ۳۰دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
تعداد : ۵ نفر
مواد لازم:
گوشت چرخکرده:۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۳ عدد
قارچ:۳۰۰ گرم
سیر:۳ حبه
شیر: یک و نیم لیوان
پنیر چدار رنده شده: یک لیوان
پنیر پارمسان: نصف لیوان
آرد:۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.سیر و پیاز را خرد کنید، سپس همراه ادویه به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.
۲.پس از کمی استراحتدادن به گوشت، آن را به ۵ قسمت تقسیم کنید و به شکل گرد درآورید.
۳.قارچهای شسته را خرد کنید و با کمی نمک و فلفل بدون روغن تفت دهید. برگرها را هم گریل یا سرخ کنید.
۴.کره را در قابلمه ذوب و آرد و شیر را به آن اضافه کنید. پنیر چدار و پارمسان را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۵.در نان مخصوص همبرگر، ابتدا برگر، بعد قارچ و در آخر لایه پنیر را بریزید. درصورت دلخواه از کاهو و گوجه استفاده کنید.
نکته : برای خوشطعم شدن قارچها، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.
ارسال نظر