گوناگون

آموزش کیک خیس با طعم پاییزی

آموزش کیک خیس با طعم پاییزی

کیک پرتقال خیس با عطر و بوی خوش پاییزی می تواند گزینه خوبی برای یک عصرانه خانوادگی و دوستانه باشد.

به گزارش پارسینه، کیک پرتقال خیس یک دسر معطر و لطیف است که با شهد پرتقال تهیه می‌شود. زمان مناسب برای پخت این کیک خوشمزه فصل پرتقال است! 

**مواد لازم:**

- آرد سمولینا: ۲ پیمانه

- تخم مرغ: ۴ عدد

- شکر: ۳۰۰ گرم

- روغن مایع: ۵۵ گرم

- ماست پرچرب: ۲۲۰ گرم

- آب پرتقال: یک سوم پیمانه

- پودر نارگیل: ۴ قاشق غذاخوری

- رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای‌خوری

- بکینگ‌پودر: ۱.۵ قاشق چای‌خوری

- وانیل مایع: ۱ قاشق چای‌خوری

 **مواد لازم برای شربت:**

 

- شکر: ۱.۵ پیمانه

- آب: ۱.۵ پیمانه

- رنده پوست پرتقال: ۰.۵ قاشق چای‌خوری

 **طرز تهیه:**

 

1. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن هم بزنید تا کرم رنگ شود. 

2. روغن و ماست را اضافه و هم بزنید، سپس آب پرتقال را اضافه کنید. 

3. آرد، پودر نارگیل و بکینگ‌پودر را مخلوط و به مواد بیافزایید. خوب هم بزنید. 

4. مایه را در قالب چرب شده بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بپزید. 

5. برای شربت، شکر و آب را بجوشانید و کمی غلیظ کنید. 

6. پس از پخت، کیک را سوراخ کنید و شربت را رویش بریزید. می‌توانید با رنده پوست پرتقال و پودر نارگیل تزئین کنید. 

 **نکات مهم:**

 

- مواد را به دمای محیط برسانید.

- دماسنج فر برای دقت بیشتر پیشنهاد می‌شود. 

نوش جان.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار