گوناگون

گزینه های نامدار سرمربیگری استقلال مشخص شدند

گزینه های نامدار سرمربیگری استقلال مشخص شدند

هواداران استقلال فقط پیروزی و امتیاز می‌خواهند و صبرشان لبریز شده و انتظار دارند مدیران جدید این باشگاه هر چه زودتر سرمربی جدید تیم را معرفی کنند.

به گزارش پارسینه به نقل از  همشهری آنلاین پس از تساوی استقلال مقابل الشرطه عراق در لیگ نخبگان آسیا و کم‌رنگ شدن صعود آبی‌پوشان به دور بعدی مهم‌ترین تورنمنت آسیا، شعارهای هواداران علیه سهراب بختیاری‌زاده آغاز شد.

بختیاری‌زاده که به شدت مورد نقد هواداران قرار گرفته بود، از انتقادات وارده گلایه کرد و خود را مقصر اصلی ماجرا نمی‌دانست.

از آن طرف هواداران استقلال فقط پیروزی و امتیاز می‌خواهند و صبرشان لبریز شده و انتظار دارند مدیران جدید این باشگاه هر چه زودتر سرمربی جدید تیم را معرفی کنند.

نظری‌جویباری و تاجرنیا که علاقه فراوانی به مصاحبه با رسانه‌ها دارند در واکنشی عجیب به انتظار معقول هواداران درخواست صبوری و عدم وارد کردن فشار به آن‌ها کردند.

استقلال در بحرانی‌ترین وضعیت تاریخ باشگاه خود قرار گرفته و قرار است با گزینه‌های نام‌آشنایی برای سرمربیگری این تیم مذاکره کند تا از این شرایط نجات پیدا کند.

۵ گزینه مطرح برای سرمربیگری تیم استقلال و جانشینی سهراب بختیاری‌زاده تحت رصد مدیران جدید این باشگاه قرار گرفته‌اند. این ۵ مربی هرکدام از نظر سبک مربیگری، تجربه و افتخارات شرایط متفاوتی دارند.

اگر تیمی به دنبال مربی باتجربه و دفاعی باشد، ماتزاری گزینه بهتری است. اگر هدف پرورش بازیکنان جوان باشد، استراماچونی یا فان‌شیپ انتخاب مناسبی هستند. برای سبک هجومی و پویا و با نظم تاکتیکی، استفان بهتر عمل می‌کند. و اگر تیمی به دنبال نظم و استحکام دفاعی باشد، والرین اسماعیل گزینه خوبی است.

باشگاه استقلال به نخستین گزینه یعنی والتر ماترازی پیشنهادی ۲.۹ میلیون دلاری ارائه داده است. این سرمربی ۶۳ ساله سابقه هدایت تیم‌های بزرگی همچون اینترمیلان، ناپولی، واتفورد، رجینا، تورینو و دیگر تیم‌های نامدار را در کارنامه دارد و سابقه قهرمانی با ناپولی در سال ۲۰۱۲ را نیز تجربه کرده است گرچه او پیشنهاد پرسپولیس را بارها رد کرده است. سبک تاکتیکی او دفاع سه نفره و ضدحمله است و از نقاط قوت او می‌توان به سازماندهی دفاعی، بازی‌های واکنشی و از نقاط ضعف او می‌توان به نداشتن انعطاف تاکتیکی، عملکرد ناموفق در اینتر با مهره‌های زیاد، نداشتن تجربه کار در تیم‌هایی با بودجه پایین و سن بالا اشاره کرد.

دیگر گزینه باشگاه استقلال آندره‌ا استراماچونی همان سوژه همیشگی نیمکت استقلال است. استراماچونی علاوه بر استقلال روی نیمکت اینتر، اودینزه، اسپارتاپراگ، پاناتینایکوس و الغرافه را نیز قرار گرفته است و هواداران استقلال علاقه زیادی به او دارند و از بازگشت این سرمربی نامدار استقبال می‌کنند. سبک تاکتیکی او ۴-۲-۳-۱ است و افتخاراتی نظیر قهرمانی جوانان اروپا با تیم جوانان اینتر را تجربه کرده است. نقاط قوت استراماچونی استفاده از بازیکنان جوان، فوتبال هجومی است و نقاط ضعف او ثبات کم در کارنامه، عملکرد نه‌چندان موفق در برخی تیم‌هاست.

جولیان استفان فرانسوی و ۴۴ ساله دیگر گزینه استقلال است و چندی پیش در آستانه امضای قرارداد با پرسپولیس هم بود که در لحظات آخر توافق برهم خورد و اسماعیل کارتال به جمع سرخپوشان پایتخت اضافه شد. استفان سابقه هدایت استراسبورگ و رن را در فوتبال فرانسه نیز در کارنامه دارد. استفان در سال ۲۰۱۹ با رن قهرمان جام حذفی فرانسه شده است. سبک فوتبال او پرسینگ و سرعتی با سیستم ۴-۳-۳ است و از نقاط قوت او می‌توان به توانایی رشد استعدادها، سازماندهی تاکتیکی، گزینه جوان، سیستم هجومی و تاکتیک پذیری بالا اشاره کرد و نقطه ضعفش ایت یود که پس از قهرمانی با رن در فرانسه نتوانست در نتیجه‌گیری تداوم را حفط کند.

والرین اسماعیل ۴۹ ساله فرانسوی و بازیکن اسبق بایرن مونیخ دیگر گزینه استقلال است. اسماعیل فصل قبل سرمربی واتفورد بوده و سابقه هدایت بشیکتاش، وست برومویچ، بارنزلی، ولفسبورگ و نورنبرگ را نیز در کارنامه خود دارد. سبک بازی اد فیزیکی، فشار بالا و دفاع مستحکم است از افتخارات او می‌توان به قهرمان لیگ اتریش با لاسک و عملکرد قابل قبول در بشیکتاش اشاره کرد. نقاط قوت او استحکام دفاعی، علاقه بازی تک ضرب و مالکانه است و نقطه ضعفش سبک بازی بیش از حد فیزیکی است.

جان فان‌شیپ، سرمربی ۶۱ ساله و هلندی از گزینه‌های دیگر استقلال است. فان‌شیپ که سابقه سرمربیگری تیم ملی یونان را در کارنامه دارد، فصل قبل سرمربی آژاکس آمستردام بود. او دستیار فان‌باستن در تیم ملی هلند نیز بوده است. سبک بازی او مالکانه و سیستم ۴-۳-۳ است و تجربه مربیگری در استرالیا، هلند (آژاکس، توئنته) را نیز دارد و از افتخارات او می‌توان به موفقیت در تیم‌های پایه آژاکس و بهبود عملکرد یونان در مقدماتی جام جهانی اشاره کرد و نقاط قوت و ضعفش را می‌توان پرورش بازیکنان جوان و نداشتن تجربه زیاد در تیم‌های بزرگ دانست.

 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار