گوناگون

فرآیند پخت باقلوا در شیرینی فروشی های ترکیه

فرآیند پخت باقلوا در شیرینی فروشی های ترکیه

باقْلَوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود.

به گزارش پارسینه،  باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمن‌های قدیم نیز هست. باقلوا از کلمه آذری بال قاباق به معنای کدو تنبل شیرین اشتقاق یافته است. در این ویدئو، شما را به دنیای تولید باقلوا در کارگاه‌های ترکیه می‌بریم. با مشاهده مراحل دقیق و جذاب پخت این دسر خوشمزه، از تهیه خمیر نازک گرفته تا لایه‌لایه کردن و پخت در فر، شاهد هنر و دقت بالای شیرینی‌پزان ترکیه خواهید بود. همراه ما باشید تا ببینید چطور با مواد اولیه ساده، باقلوای خوشمزه‌ای که طرفداران زیادی دارد، تهیه می‌شود.

حجم ویدیو: 37.14M | مدت زمان ویدیو: 00:12:45 دانلود ویدیو

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار