گوناگون

کیک گردو برگردان؛ یک عصرانه جذاب و خوشمزه

کیک گردو برگردان؛ یک عصرانه جذاب و خوشمزه

کیک گردو برگردان نوعی کیک خوشمزه و خاص است که از ترکیب یک لایه کاراملی با گردو تهیه می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب است.

به گزارش پارسینه، کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه‌رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. کیک گردو برگردان نوعی کیک کاراملی بسیار خوشمزه است که بافت منسجمی دارد و به دلیل داشتن لایه کارامل و گردو طعم بی‌نظیری دارد و برای پذیرایی در کنار قهوه و چای یک انتخاب مناسب است. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش کیک گردو برگردان همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرینی: ۱ پیمانه

شکر: یک دوم پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

روغن: یک چهارم پیمانه

مغز گردو: ۱۵۰ گرم

وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

 

مواد لازم برای سس کاراملی

شکر: ۱۰۰ گرم

کره: ۴ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا باید سس کاراملی را آماده کنید. شکر را داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز قرار بدهید. دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد و اصلا شکر را هم نزید تا خودش کم کم آب شود. وقتی ۸۰ درصد شکر آب شد، در این مرحله شکر را هم بزنید تا به صورت یکدست حل شود، سپس کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس روان شود و در آخر خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست و خوشرنگی شکل بگیرد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید تا سس خنک شود. برای درست کردن کیک ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس روغن را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید و بعد همزن برقی را کنار بگذارید.

 

آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و روی کاغذ را کمی چرب کنید. سس کارامل آماده شده را روی کاغذ روغنی بریزید و خوب پخش کنید، سپس مغز گردو را روی سس بریزید و خوب فشرده کنید و در آخر مایه کیک را روی لایه گردو بریزید. قالب کیک را داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی از حرارت بیفتد، سپس کیک را داخل ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی را از روی کیک جدا کنید. کیک خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار