طرز تهیه کیک صبحانه به سبک انگلیسی ها | یک صبحانه ویژه و مغذی
![طرز تهیه کیک صبحانه به سبک انگلیسی ها | یک صبحانه ویژه و مغذی](https://cdn.parsine.com/thumbnail/xtxYotDr7ZPB/MiLLs3pIbSZq8dQJqRxCdShr_50Wkc4jY1ki41nuqlzgATG38T600hDGnsV29RXhJUB_IP96qSVK0zijOaKVC11Tomdft8Vc/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B1-%DB%B2%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B2_Telegram.jpg)
کیک صبحانه انگلیسی، ترکیبی از طعمهای دلپذیر و مواد مغذی است که صبحهای شما را شیرین و انرژیبخش میکند.
به گزارش پارسینه، کیک صبحانه یک گزینه خوشمزه و پر انرژی است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی سریع و آسان در ابتدای روز مصرف شود.این نوع کیک معمولاً با مواد سالمتری مانند میوهها، آجیل و جو برای افزایش ارزش غذایی تهیه میشود.سرو کیک صبحانه به همراه یک فنجان قهوه یا چای میتواند لذت صبحانه را دو چندان کند و شما را برای روزی پرانرژی آماده سازد.
مواد اولیه لازم برای تهیه کیک صبحانه
تخممرغ: ۴ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۵۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
آرد: ۲۴۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
شیر: ۲/۱ پیمانه
آب جوش: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
نمک: ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک صبحانه
۱-وقتی مواد اولیه را آماده کردید و خواستید شروع کنید، ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود یا اینکه حدود۲۰ دقیقه قبل از اینکه کیک آماده شود، برای گذاشتن در فر آن را روشن کنید. معمولاً ممکن است فراموش کنید که از همان ابتدا فر را روشن کنید. اگر دمای فر شما بالاست و امکان دارد بیش از حد داغ شود، میتوانید روی درجه کمتر بگذارید و بعد که کیک آماده رفتن به فر شد، آن را روی دمای مندرج در دستور قرار دهید.
۲- زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید زرده داخل سفیده شود. جدا کردن زرده از سفیده به اندکی مهارت نیاز دارد. اگر تازهکار هستید، کمی صبور باشید. این مهارتها را با ممارست و تمرین کسب میکنید.
۳- ابتدا سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی کمی فرم گرفت، حدود ۵ دقیقه بعد ۳/۱ از پودرقند را که الک کردهاید، به آن اضافه کنید. دوباره با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. بهطوریکه وقتی ظرف حاوی سفیده را بر میگردانید، از ظرف جدا نشود. یکی از نشانههای خوب فرم گرفتن سفیده این است که پرههای همزن را در آن ببینید. وقتی سفیده خوب فرم گرفت، برای اینکه آب نیندازد، آن را در یخچال قرار دهید.
توجه داشته باشید که اگر اول مواد زرده را با همزن زدید و بعد خواستید سفیده را بزنید، ابتدا همزن را بشویید. بعد کامل خشک کنید و سفیده را بزنید. اگر چربی یا آب با سفیده مخلوط شود، دیگر سفیده فرم نمیگیرد. همچنین ظرفی که سفیده را داخل آن میریزید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد.
۴- کره را با همزن برقی بزنید. وقتی نرم و یکدست شد، بقیه پودرقند الک شده را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید. سپس زرده تخممرغ + وانیل + رنده پوست پرتقال یا لیمو را هم با همزن برقی هم بزنید. (اگر رنده پوست پرتقال یا لیمو نداشتید آن را حذف کنید) این مواد را باید به اندازهای هم بزنید که رنگ آن کرم متمایل به سفید شود. بعد مخلوط کره + پودرقند را به آن اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه آن را با همزن بزنید.
در این مرحله نصف روغن مایع را اضافه کنید. یک دور با همزن هم بزنید. سپس ۲ قاشق آب جوش را اضافه کنید. توجه داشته باشید که آب جوش را از بالا به مواد کمکم اضافه کنید. اگر یک دفعه آب داغ را اضافه کنید، اصطلاحاً تخممرغ میبُرد. بعد از اینکه آب را اضافه کردید، ۱ دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید. اضافه کردن آب جوش باعث میشود بوی بد تخممرغ گرفته شود.
۵- سفیده را از یخچال خارج کنید. اجازه دهید چند دقیقه بماند تا با بقیه مواد همدما شود. آرد + نشاسته ذرت را که ۳ بار الک کردهاید، به همراه سفیده و شیر کمکم به زرده اضافه کنید. مقداری از سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی هم بزنید. بعد مقداری از آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید و باز به حالت دورانی هم بزنید.
درنهایت کمی از شیر را اضافه کنید. به همین ترتیب ادامه دهید. در این میان نمک و بکینگپودر را هم به مواد اضافه کنید. پودر کاکائو را جداگانه الک کنید. برای اینکه رنگ آن تیره شود، بقیه روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید. اگر هم نخواستید رنگ آن تیرهتر شود، کل روغن مایع را به زرده اضافه کنید.
توجه داشته باشید که مواد را باید از یک جهت و آرام هم بزنید. اگر خیلی سریع هم بزنید، کیک شما کمتر پف میکند. در عین حال طوری مواد را هم بزنید که کاملاً با هم ترکیب شوند و آرد به صورت گولهای در قالب باقی نماند. اگر مواد را خوب با هم ترکیب نکنید، بعد از پخت کیک گلولههای آرد را در بافت کیک مشاهده میکنید که مطمئناً مطلوب نیست.
۶- کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی پهن کنید یا اینکه با روغن جامد چرب کنید. مواد را از وسط قالب داخل آن بریزید و به صورت یکنواخت در کل قالب پهن کنید. وقتی نصف مواد را ریختید، کاکائو را اضافه کنید و بعد بقیه مواد را بریزید. برای اینکه کاکائو پخش شود، با یک سیخ چوبی که آن را با روغن مایع چرب کردهاید، به صورت مارپیچ یا هفت و هشتی مواد را شکل دهید. در صورت تمایل میتوانید روی کیک کمی خلال بادام، پسته یا کنجد خام بریزید.
قالب را چندبار آرام به زمین بکوبید تا هواگیری شود؛ سپس در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. برای اینکه متوجه شوید که کیک پخته است، سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به آن نچسبید؛ یعنی کیک شما پخته است.
۷- وقتی کیک پخت و خواستید آن را از فر خارج کنید، ابتدا فر را خاموش کنید. بعد در فر باز کنید و اجازه دهید کیک چند دقیقه داخل فر خاموش با در باز بماند. اگر بالافاصله از فر خارج کنید، پف کیک میخوابد؛ زیرا یک دفعه از یک محیط خیلی گرم وارد محیط سرد میشود. درنتیجه به کیک شوک وارد میشود. همچنین وقتی کیک را از فر خارج کردید، یک دفعه آن را در محیط سرد قرار ندهید. برای مثال آن را روی سنگ بار آشپزخانه یا در مسیر باد کولر یا پنکه قرار ندهید.
۸- بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید، اجازه دهید کمکم سرد شود؛ سپس با کاردک یا اگر نداشتید با چاقو دور کیک را از قالب جدا کنید. بعد کیک را روی توری برگردانید. توری پنجرهای پلاستیکی است که میتوانید آن را از لوازم قنادیها تهیه کنید و به جای سینی از آن استفاده کنید.
ارسال نظر