طرز تهیه دیپ قارچ؛ یک میان وعده خوشمزه
دیپ قارچ نوعی دیپ و مزه بسیار لذیذ است که از ترکیب قارچ با ماست چکیده، گردو، روغن زیتون و... تهیه میشود.
به گزارش پارسینه، دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزهدار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو میشود. اشتباه نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه اصلی دیپ ممعولا شیر و خامه و پنیر است و به صورت مکمل در کنار غذا از آن استفاده میشود. دیپ درواقع یکجور پیشغذاست که به صورت تنها هم سرو میشود و خیلی هم خوشمزه است.
دیپها انواع مختلفی دارند مثل دیپ چدار، دیپ گوجه فرنگی، دیپ لوبیا، دیپ قارچ و…. کافی است کمی خلاقیت داشته باشید تا بتوانید دیپهای جدید با طعمهای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. دیپ قارچ نوعی مزه لذیذ است که از ترکیب قارچ با ماست، روغن زیتون، جعفری خرد شده، گردو و… تهیه میشود و میتوانید آن را به صورت پیشغذا و یا در میز مزه کنار چیپس و انواع نانهای ترد میل کنید. اگر دوست دارید این دیپ خوشمزه را برای میز مهمانی در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش دیپ قارچ همراه ما باشید.
مواد لازم
قارچ: ۳۵۰ گرم
ماست یونانی یا ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این دیپ خوشمزه ابتدا قارچها را خوب بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید، سپس قارچهای خرد شده را به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت بدهید و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه روی قارچها بریزید تا رنگ قارچ تغییر نکند و سفید بماند.
حالا اجاق گاز را خاموش کنید و قارچها را داخل یک کاسه مناسب بریزید تا خنک شود. در مرحله بعد ماست یونانی یا ماست چکیده، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط و به قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
حالا دیپ را داخل ظرف سرو بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید، سپس مغز گردو خرد شده را به روغن اضافه کنید و پول بیبر را داخل گردو و روغن زیتون بریزید و ۱ دقیقه تفت بدهید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و این ترکیب را روی دیپ بریزید. حالا دیپ قارچ خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با هر نوع نان ترد یا چیپس میل کنید، نوش جان.
ارسال نظر