گوناگون

طرز تهیه خورشت فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان

خورش فسنجان یکی از اصیل ترین و لذیذترین خورش های مجلسی و از غذاهای با طبع گرم برای زمستان است. این خورشت به خاطر گرمای زیادی که گردو به آن می‌دهد برای فصل زمستان توصیه می‌شود.

به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین این غذا شیرین و چرب است و به خاطر داشتن گردوی زیاد برای افراد بلغمی و سرد مزاج بسیار مناسب است.

خورشت فسنجان

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۳ ساعت

تعداد:‌ ۴ نفر

 

مواد لازم:

مغز گردوی آسیاب شده: ۵۰۰ گرم

گوشت مرغ تکه شده: به تعداد نفرات

رب انار:‌ ۳۰۰ گرم

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: ۳ قاشق غذاخوری

فلفل و نمک: هرکدام یک قاشق مرباخوری

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده: یک عدد

زرشک برای تزیین: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

۱.مغز گردوی آسیاب شده را همراه پیاز رنده شده و سرخ شده با زردچوبه تفت دهید. ۳ پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

۲. وقتی گردوها ۵ دقیقه جوشیدند، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گردوها همراه با رب گوجه ۲۰ دقیقه دیگر بجوشند.

۳. مرغ ها را که ۲ ساعت با نمک و فلفل مزه دار کرده اید را با حرارت ملایم سرخ کنید. برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود کمی زردچوبه روی آن بپاشید و زردچوبه را تفت دهید.

۴. بعد از ۲۰ دقیقه که گردوها پخت رب انار را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و شکر به گردوها اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

۵. اگر آب خورش کم بود به میزان لازم آب سرد داخل آن بریزید و نیم ساعت دیگر اجازه دهید تا مواد با حرارت ملایم بپزد.

۶. بعد از پخت گردوها، مرغ ها را داخل خورشت اضافه ‌کنید.

۷. بعد از اینکه مرغ‌ها داخل گردوها پخت، ‌چاشنی غذا را تست کنید و اگر به چیزی احتیاج داشت اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.

نکته

- می‌توانید در مرحله تفت‌دادن گردوها، چندتکه یخ کوچک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به گردوها شوک وارد شده و روغن زیادی پس بدهند.

- اگر خورش فسنجان ترش دوست دارید، باید باز هم برای طعم بهتر و خوش‌رنگ‌تر شدن خورشت، حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی شکر به آن اضافه کنید.

- اگر بخواهید فسنجان را با گوشت قرمز تهیه کنید بهتر است برای قشنگ‌تر شدن خورشت، گوشت را به‌صورت قلقلی داخل آن بریزید.

- برای لعاب‌دار شدن خورشت می‌توانید در نیم ساعت آخر باتوجه‌به مقدار خورشت، یک عدد سیب‌درختی را با رنده ریز داخل آن رنده کنید تا غلیظ‌تر شود.

- بعد از جاافتادن خورشت فسنجان می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری شکر را به همراه یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.

ارسال نظر

  • یک ایرانی

    فارسی را پاس بداریم :
    خورش

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار