متفاوت ترین دستور پخت بادمجان کبابی+ فیلم/ بادمجان کبابی وعده ای سبک و ساده برای ناهار
![متفاوت ترین دستور پخت بادمجان کبابی+ فیلم/ بادمجان کبابی وعده ای سبک و ساده برای ناهار](https://cdn.parsine.com/thumbnail/kDqeqWp9Bjux/MiLLs3pIbSZq8dQJqRxCdShr_50Wkc4jY1ki41nuqlzgATG38T600hDGnsV29RXhJUB_IP96qSVK0zijOaKVC8zega5jxeOF/IMG_20250212_134906_138.jpg)
این وعده غذایی سبک و خوشمزه طی ۳۵ دقیقه آماده است.
به گزارش پارسینه، بادمجان کبابی از غذاهای خوشمزه و محبوبی است که به روش های مختلفی آماده می شود. در دستورالعمل امروز برای پخت بادمجان کبابی ابتدا یک بادمجان بزرگ را شسته و به شکل دایره ای برش بزنید. پس از آن روغن زیتون و نمک و فلفل را ترکیب کرده و بادمجان ها را به این مخلوط آغشته کنید و در فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
سپس ۱۲۰ گرم رب گوجه فرنگی را با کمی پودر سیر و نمک و روغن زیتون ترکیب کنید و روی بادمجان ها بریزید.
در مرحله بعد گوجه گیلاسی و پنیر موزارلا را خرد کرده و روی بادمجان ها بریزید.در صورت تمایل می توانید آویشن هم اضافه کنید.
سپس بادمجان ها را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. نوش جان
مواد لازم برای تهیه بادمجان کبابی:
یک عدد بادمجان بزرگ
۱۲۰ گرم رب گوجه فرنگی
یک عدد پنیر موزارلا
۱۰۰ گرم گوجه گیلاسی
کمی روغن زیتون
کمی نمک و فلفل
کمی پودر سیر
آویشن خشک (اختیاری)
ارسال نظر