طرز تهیه کوکی رژیمی جدید با جو دو سرو سیب
روش پخت این کوکی رژیمی جو دو سر به قدری آسان و سریع است که حتی اگر یک کودک شلوغ و ناآرام دوروبرتان دارید، میتوانید بدون دردسر آن را آماده کنید.
به گزارش پارسینه، کوکی جو دوسر ، یک انتخاب عالی برای میانوعدههای سریع و سالم هستند و تمام اعضای خانواده عاشقش خواهند شد.
کوکی جو دوسر نرم و جویدنی به اندازهای سالم هستند که میتوانید آنها را برای صبحانه یا به عنوان میانوعده بعدازظهر میل کنید.
وقتی هوس خوردن شیرینی میکنید و رژیم دارید یا فقط میخواهید غذای سالم بخورید، این میانوعده ساده را که بدون شکر و آرد هستند درست کنید. این کوکی نرم، مرطوب و بسیار سیرکننده هستند و بهسرعت میل به شیرینی را برطرف میکنند.
مواد لازم کوکی رژیمی جو دوسر و سیب:
جو دوسر پرک: 1 پیمانه
سیب: 1 عدد متوسط (رنده شده)
تخم مرغ: 1 عدد
عسل یا شیره خرما: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
روغن نارگیل یا روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی رژیمی جو دوسر و سیب:
مرحله اول: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله دوم: جو دوسر، دارچین و بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، عسل (یا شیره خرما)، وانیل و سیب رنده شده را با همزن بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید.
مرحله پنجم: از خمیر به اندازه یک توپ کوچک برداشته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، قرار دهید. با کف دست کمی پهن کنید.
مرحله ششم: کوکیها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا طلایی شوند.
مرحله هفتم: پس از خنک شدن، کوکیها را سرو کنید.
ارسال نظر